LAAT EEN REACTIE ACHTER!

Reactie plaatsen

Reacties

Hennie
10 maanden geleden

Renate , geweldig dat je bij me was, je bent een vrouw met liefde voor het vak. Je kijkt rond en door kleine aanpassingen en adviezen heb ik weer eenheid en gezelligheid in mijn huis gekregen. Je bent een goede styliste, als ik je nodig heb zal ik je zeker weer om advies vragen!!

Gerbert Jan Hendriksen
een jaar geleden

Toch even reageren nu de projecten bij Hendriksen Accountants en Adviseurs zijn afgerond. Dankzij jou goede interieuradviezen en uitwerking daarvan zien al onze kantoren er weer helemaal van deze tijd uit. Accountants hebben altijd een stoffig imago maar dat is dat in ieder geval niet meer aan ons interieur te zien;). Zonder dat het helemaal over de top gaat heb je een wezenlijk stempel gedrukt op de Hendriksen kantoren in Tubbergen, Rijssen, Almelo en Enschede. Ook perfect hoe je met alle meningen omgaat en zorgt dat uiteindelijk iedereen tevreden is.
Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat, bedankt voor de prettige samenwerking!

Birgit & Jeff
2 jaar geleden

Genieten is het nu elke keer weer als ik de woonkamer, maar ook de keuken, in kom! Wat mooi, wat passend, wat geweldig!
Respect voor jou heb ik nu nog meer gekregen. Een hele dag meubels uitzoeken, het lijkt zo mooi, maar wat vermoeiend 😂.Maar gezellig was het.. en gelachen hebben we zeker! Nogmaals bedankt. Het is nu eindelijk 1 geheel, zoals onze wens was.
Liefs ons

Paul Anne Nick, Bart en Lynn Schuurman
2 jaar geleden

Dankzij jou Renate is ons nieuwe interieur prachtig geworden! De reactie van onze kinderen: “het is net of we een nieuw huis hebben” zegt al genoeg.
We voelen ons allemaal als een vis in het water in ons nieuwe interieur en ook de reacties van familie en vrienden zijn alleen maar positief en vol lof!
We zijn superblij met het resultaat want het is niet alleen heel smaakvol en sfeervol, maar dankzij jou goede hulp voelt het ook als een warm thuis!
Nogmaals bedankt Renate en de lieve groetjes van ons allemaal!!

Maud, Luuk, Niek en Leonie oude Luttikhuis
2 jaar geleden

Lieve Renate,
Enorm bedankt voor de geweldige tips en adviezen voor ons nieuwe huis! Erg fijn dat je meedacht voor de inrichting. Dankzij jou is het nu zoals we zo graag willen!
#laagdrempelig#gezellig#vakvrouw#super blij mee!

Petra Plegt
2 jaar geleden

Wat een genot wanneer je Renate bij je hebt voor advies! Eerder ging ik zelf aan de slag en had na 10 miskopen 1 goede aanschaf gedaan. Renate heeft ons geholpen met de woonkamer een aantal jaren geleden, vorig jaar met de badkamer. Het is super hoe Renate ziet welke smaak je zelf hebt en daar mee aan de slag gaat. Je krijgt dus geen standaard inrichting maar zoals je zelf echt graag zou willen. Ook bij de badkamer was Renates advies onmisbaar, denken aan praktische dingen zoals opbergruimte maar ook ondertussen de stijl heel erg mooi doortrekken, super! wat ik ook altijd erg prettig vind is dat het niet altijd duur hoeft te zijn, je kunt bij Renate prima aangeven welk budget je hebt. Erg prettig ! Bedankt Renate!

Hellen Kotte
2 jaar geleden

Wat was het fijn om Renate meteen mee te vragen toen we de sleutel van ons nieuwe huis kregen. Binnen een uur had Renate helder hoe de woonkamerindeling het fijnst was voor ons. Nou, dit was echt anders dan dat ik had bedacht...maar wat zijn we er blij mee :-)...binnen dit zelfde uur kregen we ook nog even enorm veel bruikbare tips, de kleur voor de keukenkastjes en de trap...de kleuren voor op alle wanden en nog wat advies over wat vooral te vervangen en wat lekker te laten. Dior de juiste redenen erbij waa het een heel helder verhaal en hebben we ook nergens meer over getwijfeld. Doordat ze eerst meeging naar ons oude huis kon ze heel goed inschatten hoeveel kleur we al hadden en werden alle muren uiteindelijk wit. Dit had ik zelf ook niet bedacht...een uurtje Renate heeft mij meer gebracht dan dagen lang op Pinterest, super bedankt!!

Tine
2 jaar geleden

Renate heeft me geweldig geholpen om mijn inrichting opnieuw vorm te geven. Met veel creativiteit, slimme oplossingen en toch aansluitend bij wat mijn smaak is.